Yksityisyyden suoja

Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi ja yksityisyyttäsi.

Tämä tietosuojakäytäntö on luotu ilmoittamaan sinulle, miten hallitsemme, keräämme, tallennamme ja käytämme verkkosivustomme bitcoins-evolution.com ("verkkosivusto") yhteydessä antamiasi tietoja.

Noudatamme seuraavia periaatteita:

  • Ole avoin sinua koskevien henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn suhteen:

Meille on tärkeää, että sinulla on aina kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä henkilötietojesi käsittelystä. Tätä varten käytämme erilaisia ​​tekniikoita ja toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on tarjota sinulle asianmukaisia ​​tietoja henkilötietojesi käsittelystä asianmukaisella tavalla ja oikeaan aikaan.

Lisäksi jos uskomme, että sinun on annettava sinulle tiettyjä tietoja, annamme ne sinulle oikeaan aikaan ja paikassa.

Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja annamme tarvittaessa selvennyksiä lakisääteisten rajoitusten mukaisesti. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: [sähköposti suojattu]

  • Käsittele sinua koskevia henkilötietoja vain käytännössä ilmoitettuihin tarkoituksiin:

Tarkoituksiin, joita varten voimme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja, ovat muun muassa verkkosivustomme saataville asettaminen ja sen sisältämien palveluiden ("Palvelut") tarjoaminen, käyttäjäkokemuksen parantaminen verkkosivustollamme, palveluidemme parantaminen. (Mukaan lukien verkkosivusto), suojellaksemme oikeuksiamme ja etujamme, harjoittaa kaupallista ja hallinnollista toimintaa, joka tukee palveluidemme tarjoamista käyttäjillemme ja / tai noudattaa kaikkia lakisääteisiä ja / tai sääntelyvaatimuksia.

Lisäksi käsittelemme henkilötietojasi ymmärtääksemme henkilökohtaiset tarpeesi ja mieltymyksesi.

  • Investoi merkittäviä resursseja kunnioittaaksesi sinua koskevia henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi:

Käytämme merkittäviä resursseja voidaksemme käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä. Siksi voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, kun haluat tarkastella sinua koskevia henkilötietoja, pyytää meitä muuttamaan niitä, poistamaan ne, lopettamaan niiden käytön tiettyihin tai yleisiin tarkoituksiin tai siirtämään ne sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toteutamme toiveesi lain mukaisesti.

  • Sinua koskevien henkilötietojen suojaaminen:

Vaikka emme voi luvata sinua koskevien henkilötietojen täydellistä suojaa, voimme luvata, että käytämme ja käytämme edelleen monenlaisia ​​keinoja ja toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on varmistaa sinua koskevien henkilötietojen turvallisuus.

Täydellinen tietosuojakäytäntömme

1. Soveltamisala?

Tässä käytännössä kuvataan, millaisia ​​henkilötietoja yritys kerää luonnollisista henkilöistä ja miten se kerää, käyttää, jakaa niitä kolmansien osapuolten kanssa, suojaa niitä, käsittelee niitä jne.

Tässä käytännössä "henkilötiedot" viittaavat kaikkiin tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviin tietoihin. Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai yhdessä lisätietojen kanssa, jotka meillä on tai joihin meillä on pääsy.

Tässä käytännössä henkilötietojen "käsittelyllä" tarkoitetaan mitä tahansa henkilötietoihin liittyvää toimintoa tai toimintojen joukkoa, mukaan lukien kerääminen, rekisteröinti, organisointi, jäsentäminen, tallentaminen, mukauttaminen tai muuttaminen, palauttaminen, kuuleminen, käyttö, luovuttaminen , lähettää tai muuten saattaa saataville, kohdistaa tai yhdistää, rajoittaa, poistaa tai tuhota henkilötietoja.

Palvelumme on tarkoitettu suurelle yleisölle, eivätkä ne ole tarkoitettu alle 18 -vuotiaille lapsille. Emme tietoisesti kerää tai pyydä tietoja keneltäkään alle 18 -vuotiaalta tai tietoisesti salli tällaisten henkilöiden käyttää palveluitamme. Jos saamme tietää, että lapsesta on kerätty tietoja, ryhdymme kohtuullisiin toimiin tällaisten tietojen poistamiseksi mahdollisimman pian.

2. Milloin keräämme henkilötietojasi?

Keräämme sinusta henkilötietoja joka kerta, kun käytät palveluitamme, käytät palvelukanaviamme, käytät verkkosivustoa ja / tai otat meihin yhteyttä. Joissakin tapauksissa annat meille aktiivisesti henkilötietoja, ja toisissa tapauksissa keräämme sinusta henkilötietoja tutkimalla ja analysoimalla palveluidemme ja / tai palvelukanaviemme käyttöä.

3. Ei ole velvollisuutta toimittaa henkilötietoja yritykselle ja sen vaikutuksille

Sinulla ei ole velvollisuutta antaa meille mitään henkilökohtaisia ​​tietoja itsestäsi. Kuitenkin joissakin tapauksissa tällaisten henkilötietojen toimittamatta jättäminen estää meitä tarjoamasta palveluja sinulle, estä sinua käyttämästä verkkosivustoa ja / tai aiheuttaen palveluidemme ja verkkosivuston toimintahäiriöitä.

4. Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Henkilötiedot, joita keräämme jokaisella verkkosivuston navigoinnilla: nämä tiedot sisältävät verkkotoiminnan tietueet, liikennetiedot (mukaan lukien rajoituksetta IP -osoite, käyttöaika, käyttöpäivä, verkko ja vieraillut sivut, käytetty kieli, ohjelmiston virheraportit ja käytetyn selaimen tyyppi, käyttämääsi laitetta koskevat tiedot. Jotkin näistä tiedoista eivät välttämättä tunnista sinua henkilökohtaisesti, eivätkä ne siten ole henkilötietoja.

Henkilötiedot, jotka saamme sinulta: kaikki henkilötiedot, jotka annat meille vapaaehtoisesti ottaessasi meihin yhteyttä.

Henkilötiedot, jotka annat meille erityisesti kolmansille osapuolille välittämistä varten: Nämä tiedot sisältävät nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja niiden oikeusperusta

Yhtiö käsittelee henkilötietojasi yhteen tai useampaan tässä osassa kuvattuun tarkoitukseen ja asianmukaisen oikeusperustan mukaisesti.

Yhtiö ei käsittele sinua koskevia henkilötietoja, ellei tällaiselle käsittelylle ole laillista perustaa. Oikeudelliset perusteet, joiden mukaan yritys voi käsitellä sinua koskevia henkilötietoja, ovat seuraavat:

 

  1. Olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten. Tämä viittaa tapauksiin, joissa annat meille tietosi verkkosivuston kautta, jotta voimme esittää ne kolmansille osapuolille.
  2. Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen kannalta. Esimerkiksi palvelujemme parantamiseksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  3. Hoito on välttämätön yhtiölle kuuluvan lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi.
  4. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä lähettämällä ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi [sähköposti suojattu], saadaksemme tietoja tekemästämme tarkastelusta. Näin voit päätellä, että voimme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja, koska käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

Seuraava luettelo kuvaa tarkoituksia, joita varten voimme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja, ja tällaisen käsittelyn oikeusperustaa:

#

tarkoitus

Oikeudelliset perusteet

1

Esittää tietosi kolmansille osapuolille pyynnöstäsi

Voimme kerätä sinusta henkilötietoja, joita haluat esittää kolmansille osapuolille, jos sitä erityisesti pyydät.            

Olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.

2

Voit vastata tiedusteluihin, pyyntöihin ja / tai valituksiin

Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voimme vastata palvelujen käyttöä koskeviin kyselyihisi.                                                      

Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

3

Lakisääteisten velvoitteiden tai oikeudellisten tai hallinnollisten määräysten noudattaminen

Käsittelemme henkilötietojasi erilaisten lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Käsittely on välttämätöntä yhtiön laillisen velvoitteen täyttämiseksi.

4

Parantaaksemme palveluitamme

Voimme käyttää henkilötietojasi palveluidemme parantamiseen. Tällainen käsittely sisältää muun muassa kaikki Palveluihin liittyvät vikailokit tai muut toimintahäiriöilmoitukset.

Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

5

Petosten estämiseksi Palveluiden väärinkäyttö

Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

6

Suorittaa ja ylläpitää erilaisia ​​toimintoja palvelujemme tarjoamisen tukemiseksi

Tällaisia ​​toimintoja ovat back-office-toiminnot, liiketoiminnan kehittämistoimet, strateginen päätöksenteko, valvontamekanismit jne.        

Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

7

Analyysin suorittaminen, mukaan lukien tilastot

Käytämme erilaisia ​​analyyttisiä toimenpiteitä (mukaan lukien tilastot) tehdäksemme päätöksiä eri asioista.  

Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

8

Suojellaksemme etujamme, oikeuksiamme ja omaisuuttamme sekä kolmansien osapuolten etuja, mukaan lukien oikeudellisten vaateiden nostaminen, käyttäminen tai puolustaminen

Voimme käsitellä henkilötietojasi suojellaksemme etujamme, oikeuksiamme ja omaisuuttamme tai kolmansien osapuolten omaisuutta minkä tahansa lain, asetuksen tai sopimuksen mukaisesti, mukaan lukien kaikki ehdot ja ehdot.           

Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

6. Henkilötietojen siirto kolmansille osapuolille

Yhtiö voi myös jakaa sinua koskevia henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa, jotka tarjoavat meille palveluita, kuten tallennus- ja isännöintipalvelujen tarjoajat, IP -osoitetiedot, käyttäjäkokemuksen analyysi sekä tutkimus-, analyysi-, tekniset ja diagnostiikkapalvelut.

Lisäksi voit erityisesti pyytää meitä lähettämään tiettyjä henkilötietoja sinusta kolmansien osapuolten Bitcoin-kauppapaikoille. Tällaisissa tapauksissa jaamme henkilötietoja, jotka toimitat meille tätä tarkoitusta varten, kolmansille osapuolille, ja heidän henkilökohtaisten tietojensa käyttöön sovelletaan heidän omaa tietosuojakäytäntöään.

Yhtiö voi myös jakaa sinua koskevia henkilötietoja etuyhteydessä oleville yhteisöille ja liikekumppaneille, jotka tarjoavat sinulle resursseja, joiden avulla yritys voi rikastuttaa ja parantaa käyttäjilleen tarjoamiensa palveluiden ja tuotteiden tasoa.

Yhtiö voi jakaa sinua koskevia henkilötietoja viranomaisten, paikallisten, viranomaisten ja sääntelyviranomaisten kanssa sekä jos tällainen paljastaminen on tarpeen etujemme, oikeuksiemme ja omaisuutemme ja kolmansien osapuolten etujen suojaamiseksi, mukaan lukien oikeudellisten vaatimusten esittäminen, käyttäminen tai puolustaminen .

Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi mahdollisille ostajille tai sijoittajille yrityksessä ja / tai yrityksille, jotka kuuluvat konserniin, johon yhtiö kuuluu, tai lainanantajille tai jos kyseessä on vastaava tapahtuma (mukaan lukien yhtiö ja / tai mikä tahansa yhtiö konserniin kuuluvasta yhtiöstä, johon yhtiö kuuluu) ja / tai liittyen yrityksen ja / tai minkä tahansa yrityksen sulautumiseen, uudelleenjärjestelyyn, yhdistymiseen tai konkurssiin yritysryhmä, jonka yhtiö se on.

7. Evästeet ja kolmannen osapuolen palvelut

Saatamme käyttää tiettyjä kolmansien osapuolten palveluita, kuten analytiikkayrityksiä tai verkkosivustollamme mainoksia näyttäviä yrityksiä, jotka voivat myös käyttää evästeitä tai muuta tekniikkaa, ja näihin käytäntöihin ja palveluntarjoajiin sovelletaan omaa käytäntöään.

Evästeet (jotka ovat pieni tekstitiedosto) asennetaan laitteeseen, jonka kautta vierailet tai käytät verkkosivustoa. Evästeiden avulla voimme kerätä tietoja sinusta ja käyttäytymisestäsi parantaaksemme käyttökokemustasi, muistaa mieltymyksesi ja asetuksesi sekä muokata ja tarjota sinulle tuotteita ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Evästeitä voidaan käyttää myös tilastojen keräämiseen ja analysointiin.

Osa evästeistä, joita voimme käyttää, ovat istuntoevästeitä, jotka ladataan väliaikaisesti laitteellesi ja jotka kestävät, kunnes suljet verkkoselaimesi, kun taas toiset ovat pysyviä evästeitä, jotka jäävät laitteellesi sen jälkeen, kun lopetat selaamisen. Verkkosivusto ja joita voidaan käyttää auttaa verkkosivustoa muistuttamaan sinua vierailijana uudestaan.

Evästeiden tyypit:

Evästetyypit

tarkoitus

lisätiedot

Tiukasti tarvittavat evästeet

 

Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voit navigoida verkkosivustolla ja käyttää pyytämiäsi toimintoja. Niitä käytetään tarjoamaan sinulle sisältöä, tuotteita ja palveluja, joita olet pyytänyt.

Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta laitteesi voi ladata tai lähettää tietoja, jotta voit navigoida verkkosivustolla, käyttää sen toimintoja ja palata aiemmin vierailluille sivuille. Nämä evästeet keräävät sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttäjänimen ja viimeisen kirjautumispäivän, ja tunnistavat sinut yhdistettynä verkkosivustoon.

Nämä evästeet poistetaan, kun suljet verkkoselaimesi (istuntoevästeet).

Toiminnalliset evästeet

Näitä evästeitä käytetään tunnistamaan sinut, kun palaat verkkosivustolle, ja antavat meille mahdollisuuden muistaa valintasi ja mieltymyksesi.    

Nämä evästeet selviävät verkkoselaimesi sulkemisesta ja ovat voimassa niiden voimassaoloaikaan asti.

Suorituskykyevästeet

Näitä evästeitä käytetään koottujen tilastojen tuottamiseen verkkosivuston suorituskyvystä sekä tällaisen suorituskyvyn testaamiseen ja parantamiseen paremman käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi. Lisäksi niiden avulla voimme suorittaa analyysitoimintoja verkkosivustolla.           

Nämä evästeet keräävät nimettömiä tietoja, jotka eivät liity tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

Nämä evästeet ovat voimassa eri aikoina; jotkut poistetaan, kun suljet selaimesi, kun taas toiset ovat voimassa toistaiseksi.

 

Evästeiden estäminen ja poistaminen

Voit muuttaa selaimesi asetuksia estämään ja poistamaan kaikki tai kaikki evästeet. Seuraavista linkeistä löydät ohjeet joidenkin suosituimpien selainten tekemiseen:

Huomaa kuitenkin, että jos teet niin, jotkin tai kaikki sivuston ominaisuudet ja toiminnot eivät välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

ONLINE -SEURANTA -ILMOITUS

TÄLLÄ AIKANA PALVELU EI SALLI SEURANNAN MERKKEJÄ.          

8. Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää sinusta henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten täyttämiseksi, kuten tässä käytännössä on ilmoitettu, tai pidempään, kuten lainsäädäntö, määräykset, käytännöt ja meitä koskevat määräykset edellyttävät.

Varmistaaksemme, että sinua koskevia henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen, tarkistamme säännöllisesti hallussamme olevia henkilötietoja tutkiaksemme, voidaanko henkilötietoja poistaa.

9. Henkilötietojen siirto kolmanteen maahan tai kansainväliseen järjestöön

Sinua koskevat henkilötiedot voidaan siirtää kolmanteen maahan (eli muille lainkäyttöalueille kuin asuinpaikkasi) tai kansainvälisille järjestöille. Tällaisissa olosuhteissa yritys toteuttaa asianmukaiset turvatoimenpiteet taatakseen henkilötietojesi suojan ja taatakseen, että asianomaiset osapuolet voivat käyttää oikeuksiaan ja saada tehokkaita oikeussuojakeinoja.

Jos asut ETA: ssa (Euroopan talousalue), huomaa, että nämä suojatoimet ja suoja ovat käytettävissä, jos jokin seuraavista ehdoista täyttyy

  • Siirto siirretään kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle, jonka EU: n komissio on päättänyt, että se tarjoaa riittävän suojan sille siirretyille henkilötiedoille Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 45 /3 2016 artiklan 679 kohdan mukaisesti. neuvoston 27. huhtikuuta 2016 (”GDPR”), mukaan lukien kaikki siirrot EU: n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -kehyksen mukaisesti;
  • Siirto on oikeudellisesti sitovan ja täytäntöönpanokelpoisen asiakirjan mukainen viranomaisten tai elinten välillä RGPD: n 46 artiklan 2 jakson a kohdan mukaisesti; tai
  • Siirto on EU: n komission GDPR -asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan mukaisesti hyväksymien vakiotietosuojalausekkeiden mukainen. EU: n komission hyväksymät lausekkeet löytyvät osoitteesta https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal- data -kolmannet maat_fi.
  • Voit pyytää yritystä toimittamaan sinulle tietoja suojatoimenpiteistä, joita se käyttää suojatakseen sinua koskevia henkilötietoja, jotka siirretään kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle, lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: [sähköposti suojattu]

10. Sinua koskevien henkilötietojen suojaaminen

Sovellamme asianmukaisia ​​teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä taataksemme henkilötietojen riittävän suojan ottaen huomioon käsittelyn aiheuttamat riskit, jotka johtuvat erityisesti tahattomasta tai laittomasta tuhoamisesta, katoamisesta, muuttamisesta, luvattomasta paljastamisesta tai pääsystä henkilötietoihin. lähetetään, säilytetään tai muutoin käsitellään.

Lakisääteisten tai muiden velvoitteiden vuoksi, joihin emme voi vaikuttaa, saatamme joutua siirtämään sinua koskevia henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten viranomaisille. Tällaisissa olosuhteissa meillä on rajallinen valvonta kolmansien osapuolten sinua koskevien henkilötietojen suojan tasolle.

Kaikki henkilötietojen siirto Internetin kautta ei voi olla täysin turvallista. Siksi yritys ei voi taata henkilötietojesi suojaa, kun ne siirretään meille Internetin kautta.

11. Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille

Verkkosivusto voi tarjota linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille ja / tai sovelluksiin. Yhtiö ei valvo tällaisia ​​verkkosivustoja ja sovelluksia, eikä sinusta kerättyjä ja / tai käsiteltyjä henkilötietoja tällaisilla verkkosivustoilla ja sovelluksilla, emmekä ole vastuussa tällaisista verkkosivustoista ja sovelluksista tai niiden käytännöistä ja yksityisyyden ja tietosuojan toiminnoista. Tätä käytäntöä ei sovelleta mihinkään toimiin, jotka suoritetaan tällaisten verkkosivustojen ja / tai sovellusten kautta.

Aina kun käytät tällaisia ​​kolmansien osapuolien verkkosivustoja ja / tai sovelluksia, suosittelemme, että tutustut huolellisesti niiden tietosuojakäytäntöihin ennen tällaisten sivustojen ja / tai sovellusten käyttöä ja ennen kuin paljastat sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja.

12. Politiikan muutokset

Voimme ajoittain muuttaa tämän käytännön ehtoja. Aina kun muutamme tätä käytäntöä, ilmoitamme sinulle muutoksista julkaisemalla päivitetyn käytännön verkkosivustolla. Lisäksi kun teemme merkittäviä muutoksia tähän käytäntöön, pyrimme ilmoittamaan sinulle tällaisista muutoksista sellaisten viestintävälineiden avulla, joita pidämme kohtuullisen riittävinä ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, ja julkaisemalla ilmoituksen tällaisista muutoksista verkkosivustolla. Ellei toisin mainita, kaikki muutokset tulevat voimaan, kun päivitetty käytäntö julkaistaan ​​verkkosivustollamme.

13. Sinun oikeutesi sinua koskeviin henkilötietoihin

Yleensä sinulla on oikeus pyytää meitä vahvistamaan, keräämmekö sinusta henkilötietoja, pyytää tällaisten tietojen tarkistamista, korjata sisältö tarvittaessa ja poistaa henkilötiedot, joita emme enää tarvitse. Voit myös rajoittaa suostumuksesi tiettyyn henkilötietojesi käsittelyyn.

Jos asut ETA: ssa, lue tämä osio:

Sinulla on seuraavat oikeudet sinua koskeviin henkilötietoihin liittyen. Voit käyttää näitä oikeuksiasi lähettämällä pyynnön käyttää oikeuksiasi seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: [sähköposti suojattu]

Oikeus tutustua

Sinulla on oikeus saada yritys vahvistamaan, käsitelläänkö henkilötietojasi, ja jos näin on, pääsy henkilötietoihin ja seuraaviin tietoihin: (1) käsittelyn tarkoitus; 2) kyseisten henkilötietojen luokat; (3) vastaanottajat tai vastaanottajien ryhmät, joille henkilötietoja on luovutettu tai luovutetaan, erityisesti vastaanottajat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisista kolmansista maista tai kansainvälisistä järjestöistä; (4) jos mahdollista, suunniteltu henkilötietojen säilytysaika tai, jos se ei ole mahdollista, mainitun ajan määrittämisperusteet; (5) oikeus pyytää yritystä oikaisemaan tai poistamaan henkilötietoja tai rajoittamaan sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tai vastustaa tällaista käsittelyä; 6) oikeus tehdä vaatimus valvontaviranomaiselle; (7) jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta, kaikki saatavilla olevat tiedot niiden alkuperästä; 8) profilointi; ja (9) jos henkilötiedot siirretään ETA: n ulkopuoliseen kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle, siirtoa koskevat asianmukaiset suojatoimenpiteet.

Yritys toimittaa sinulle kopion käsiteltävistä henkilötiedoista ja voi veloittaa kohtuullisen maksun kaikista muista pyytämistäsi kopioista. Jos teet pyynnön sähköisesti, ellet toisin pyydä, tiedot toimitetaan yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa.

Oikeus saada kopio henkilötiedoista ei saa vaikuttaa haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin. Siksi, jos pyyntö vahingoittaa muiden oikeuksia ja vapauksia, Yhtiö ei voi vastata pyyntöösi tai tehdä sen rajoitetusti.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus saada yritykseltä korjata sinua koskevat epätarkat henkilötiedot. Hoidon tarkoitukset huomioon ottaen sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi, myös täydentävä ilmoitus.

Oikeus poistaa

Sinulla on oikeus saada yhtiöltä henkilötietojesi poistaminen, jos jokin seuraavista syistä pätee: (a) henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai muutoin käsiteltiin; (b) peruutat suostumuksesi, johon hoito perustuu, eikä hoitoon ole muuta oikeudellista syytä; (c) vastustat milloin tahansa erityistilanteeseesi liittyvistä syistä sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettuihin etuihin, eikä siihen ole pakottavia oikeutettuja syitä jalostus; (d) vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin; (e) henkilötietoja on käsitelty laittomasti; tai (f) sinua koskevat henkilötiedot on poistettava, jotta ne täyttävät Euroopan unionin lakisääteisen velvoitteen tai yhtiötä koskevan jäsenvaltioiden lainsäädännön.

Tätä oikeutta ei voida soveltaa siltä osin kuin hoito on välttämätöntä (a) sellaisen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi, joka edellyttää hoitoa Euroopan unionin tai yhtiön alaisten jäsenvaltioiden lainsäädännön mukaisesti; tai b) oikeudellisten vaateiden esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus saada yhtiöltä henkilötietojesi käsittelyn rajoitus, jos jokin seuraavista tilanteista ilmenee (a) sinä kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden ajanjakson ajan, jonka aikana yritys voi tarkistaa tietojen oikeellisuuden sinua koskevista henkilötiedoista; (b) käsittely on laitonta ja vastustat sinua koskevien henkilötietojen poistamista ja pyydät sen sijaan niiden käytön rajoittamista; (c) yritys ei enää tarvitse sinua koskevia henkilötietoja hoitoa varten, mutta sinä tarvitset henkilötietoja oikeudellisten vaatimusten esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten; (d) jos sinua koskevien henkilötietojen käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi, ellemme osoita pakottavia oikeutettuja syitä käsittelyyn, jotka ovat etusijalla etuihin, oikeuksiin ja vapauksiin nähden tai oikeudellisten vaateiden esittäminen, esittäminen tai puolustaminen; tai (e) jos sinua koskevia henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, profilointi mukaan lukien, siltä osin kuin ne liittyvät tällaiseen suoramarkkinointiin.

Jos sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä on rajoitettu pyyntösi vuoksi, mainittuja henkilötietoja tallennusta lukuun ottamatta käsitellään vain sinun suostumuksellasi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai suojaamiseksi toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksista tai Euroopan unionin tai jäsenvaltion yleiseen etuun liittyvistä syistä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus vastaanottaa yrityksellesi toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus lähettää mainitut henkilötiedot toiselle rekisterinpitäjälle, jos (a ) hoito perustuu suostumukseesi tai sopimukseen, jonka osapuolena olet, ja (b) hoito suoritetaan automaattisesti.

Käyttäessäsi oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen sinulla on oikeus siihen, että Yhtiö välittää sinua koskevat henkilötiedot suoraan toiselle rekisterinpitäjälle aina, kun se on teknisesti mahdollista. Tietojesi siirrettävyyttä koskevan oikeutesi käyttäminen ymmärretään rajoittamatta sinun ja yhtiön oikeuksia poistamisoikeutesi perusteella. Lisäksi oikeus tietojen siirrettävyyteen ei vaikuta haitallisesti muiden ihmisten oikeuksiin ja vapauksiin.

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tilanteeseesi liittyvistä syistä henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu Yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettuihin etuihin, mukaan lukien tällaisiin oikeutettuihin etuihin perustuva profilointi. Tässä tapauksessa lopetamme sinua koskevien henkilötietojen käsittelyn, ellemme osoita pakottavia oikeutettuja syitä etuihisi, oikeuksiisi ja vapauksiisi kohdistuvaan kohteluun tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien profilointi, siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Oikeus peruuttaa suostumus

Voit peruuttaa meille antamasi suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa vaikuttamatta suostumukseesi perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Oikeus tehdä vaatimus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä vaatimus jäsenvaltion perustamalle valvontaviranomaiselle suojellaksesi luonnollisten henkilöiden perusoikeuksia ja -vapauksia henkilötietojen käsittelyssä Euroopan unionissa.

Tässä osiossa 13 mainitut oikeutesi sinua koskeviin henkilötietoihin voivat rajoittaa Euroopan unionin tai sen yrityksen lainsäädäntöä, jota yhtiö koskee.

Toimitamme pyydetyt tiedot tässä osiossa 13 kuvattujen oikeuksienne mukaisesti ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Tätä määräaikaa voidaan tarvittaessa pidentää kahdella kuukaudella pyyntöjen monimutkaisuuden ja määrän huomioon ottaen. Ilmoitamme sinulle tästä pidennyksestä kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta sekä viiveen syyt.

Tässä osiossa 13 määriteltyjen oikeuksienne mukaisesti pyydetyt tiedot toimitetaan maksutta, ellei tässä osiossa toisin mainita. Kun pyynnöt ovat ilmeisen perusteettomia tai liiallisia, erityisesti niiden toistuvan luonteen vuoksi, voimme (a ) periä maksua. kohtuullinen maksu ottaen huomioon hallinnolliset kustannukset, jotka aiheutuvat tietojen tai viestinnän toimittamisesta tai pyydetyn toimenpiteen toteuttamisesta; tai b) kieltäytyä käsittelemästä pyyntöä.

Yritys voi pyytää sinua toimittamaan henkilötietosi vahvistamiseksi tarvittavat lisätiedot pyynnön täyttämiseksi tässä kohdassa 13 kuvattujen oikeuksien mukaisesti, jos meillä on perusteltuja epäilyjä pyynnön esittäneen luonnollisen henkilön henkilöllisyydestä.

Maecenas ultricies mi eget mauris pharetra et ultrices. Iaculis eu non diam phasellus vestibulum lorem sed. Kipu istua amet consectetur adipiscing elit ut aliquam purus. Porttitor luki diam sollicitudin tempor id eu. Tempus imperdiet nulla malesuada. Eget nullam non nisi est sit amet. Mauris cursus mattis ärsyttävä iaculis. Amet nisl purus in mollis. Pulvinar sapien et ligula ullamcorper malesuada proin. Morbi enim nunc faucibus a. Eu my bibendum neque egestas congue quisque egestas diam in. Volutpat diam ut venenatis tellus in metus. Lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus pain purus non. Nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar. Senectus et netus ja malesuada fames ac turpis. Sodales ut etiam sit amet. Lorem ipsum kipua istua amet consectetur adipiscing elit ut.

Quam adipiscing vitae proin sagittis. Est ullamcorper eget nulla helpisi etiam dignissim diam. Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient. Elit ut aliquam purus sit amet luctus venenatis lectus. Ut morbi tincidunt kasvattaa interdum velit. Sit amet consectetur adipiscing elit ut aliquam. Egestas diam in arcu cursus. Velit egestas dui id ornare arcu viha ut. Minun bibendum neque egestas congue quisque egestas diam in arcu. Vel terpis nunc eget lorem kipu jano lastentarha. Ullamcorper sit amet risus nullam eget felis eget nunc lobortis. Ultrices tincidunt arcu non sodales. Et malesuada fames ac turpis egestas jano.

Posuere lorem ipsum kipua istua. Enim diam vulputate ut pharetra sit amet aliquam id. Viverra maecenas accursan lacus vel facilitisis volutpat est velit egestas. Sagittis vitae ja leo duis ut diam quam. Tempus quam pellentesque muualla luokittelematta aliquam sem et tortor consequat. At volutpat diam ut venenatis tellus in metus vulputate eu. Elit ja imperdiet dui accumsan. Ligula ullamcorper malesuada proin libero nunc consequat. Tämä on helppoa ja helppoa. Vel turpis nunc eget lorem. Ac turpis egestas kokonaisluku eget aliquet nibh praesent tristique magna. Lorem ipsum kipua istua amet consectetur adipiscing elit duis. Egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat. Erat nam at lectus urn duis convallis. Scelerisque eleifend donec pretium vulputate sapien, muualle luokittelematon. Vuonna cursus turpis massa tincidunt dui ut ornare lectus sit. Elit scelerisque mauris pellentesque pulvinar. Pharetra diam sit amet nisl suscipit adipiscing bibendum. Nisl suscipit adipiscing bibendum est ultricies integer quis.

Pulvinar etiam non quam lacus. Järkyttävä pellentesque elit eget gravida cum sociis. Nec feugiat in fermentum posuere urn. Dignissim cras tincidunt lobortis feugiat vivamus elokuussa. Enim kiduttaja auctor urn nunc id cursus. Erat epätäydellinen jano euismod nisi. Elementum nibh tellus häiritsevä nunc non blandit massa. Sit amet volutpat consequat mauris nunc congue. Massa massa muualle feugiat nisl pretium. Auctor neque vitae tempus quam pellentesque muualla. Sit amet vain donec enim diam vulputate ut pharetra. Porttitor rhoncus pain purus non enim praesent elementum. Järkyttynyt proin libero nunc consequat interdum varius sit amet mattis. Pretium nibh ipsum consequat nisl vel pretium lectus quam id.